Hotelul Lacul Ursu este situat in apropierea Lacului Ursu din Sovata (la aproximativ 300 m).

Facilitati hotel: 27 camere dispuse pe 3 nivele, restaurant (60 locuri), terasa, piscina interioara, sauna, sala de fitness, 2 sali de conferinta, inchirieri de jocuri (rummy, table, sah, carti de joc), spalat-calcat lenjerie, pastrarea obiectelor de valoare, servicii de xerox si fax, parcare gratuita la proprietate in limita locurilor disponibile, parcare publica cu plata, Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, TV, telefon, radio, minibar, internet, acces pe baza de cartela magnetica.
Nivelul I si II cu terasa (fara aer conditionat). Nivelul III la mansarda (camere cu aer conditionat si
camere fara aer conditionat).

`
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix; - plimbare cu trenuletul; - masa festiva de Rusalii ( pranz traditional prelungit in sistem meniu fix ); - accces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi , club si sala de fitness; - muzica este asigurata de DJ ; Informatii suplimentare : - pensiunea completa meniu fix - se intra cu cina in 10.06 si se va iesi cu mic dejun in data de 13.06.2022. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix;
- plimbare cu trenuletul;
- masa festiva de Rusalii ( pranz traditional prelungit in sistem meniu fix );
- accces gratuit la piscina, sauna, jacuzzi , club si sala de fitness;
- muzica este asigurata de DJ ;

Informatii suplimentare :
- pensiunea completa meniu fix - se intra cu cina in 10.06 si se va iesi cu mic dejun in data de 13.06.2022.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Lacul Ursu - Oferta Rusalii, Sovata, Romania