Hotelul Palace ofera o locatie linistita langa un parc in statiunea Govora.

Facilitati hotel: 132 camere, restaurant, bar de zi, terasa, , sali de conferinta, magazin, baza de tratament, centru Spa(piscine, jacuzzi, saune), Wi-Fi gratuit , parcare, piscina interioara, cada cu hidromasaj, baie turceasca, baie de aburi, sauna si centru de fitness.

Facilitati camere: paturile sunt dotate cu saltele de cea mai buna calitate iar pernele sunt matlasate si hipoalergice, masuta de cafea, 2 fotolii, masa de lucru, televizor LCD, internet gratuit wireless sau prin cablu, telefon, minibar, seif, uscator de par, articole de toaletă, prosoape, halate, cabina de duș sau cada, uscator de par, spatii speciale pentru persoanele cu dizabilități(grup sanitar in spatiile comune, camere comunicante pentru insotitori cu sistem de alarma (in baie) pentru situatii de urgenta, rampa de acces.

~
Servicii incluse: - cazare 5 nopti cu demipensiune (mic dejun bufet suedez si cina); - cura balneo 5 zile (4 proceduri/zi/adult dintre procedurile de mai jos); - consult medical de specialitate; -terapia HERBAL SAUNA - acces SPA & WELLNESS ( bazin/ piscina adulti hidroterapie, bazin/ piscina copii hidroterapie, Jacuzzi hidroterapie, sauna cu infrarosu, shock shower, ice bucket – fantana gheata, hammam); -Voucher Salina Ocnele Mari - Wi-Fi; - parcare gratuit (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - oferta este valabil doar pentru turistii care prezinta BILETUL DE TRIMITERE de la medicul de familie si CARDUL DE SANATATE. - In cazul in care turistii refuza sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie sau nu il au vor primi doar 2 proceduri din partea noastra si vor plati consultul medical. - oferta este valabila cu check-in Duminica; - baza de tratament este deschisa de Luni pana Vineri (08:00-15:00); - consulatia de specialitate se efectueaza dimineata intre orele 08:00-10:00; - copiii, indiferent de varsta, NU au tratament, si terapie Kneipp incluse; - check-in: dupa ora 14:00; - check-out: pana la ora 12:00. Proceduri tratament: - Electroterapie/Electrostimulare neuromusculara, Magnetoterapie, Ultrasonoaerosoli, Kinetoterapie individuala si de grup, Hidrokinetoterapie, Inhalatii, Ionizari/ Ionogalvanizari/ Bai galvanice, Curenti diadinamici, Curenti interferentiali, Curenti Trabert, Curenti de medie frecventa/ Curenti de joasa frecventa analgezici, Tens, Unde scurte, Ultrasunet, Sonoforeza, Solux, Bazin balneatie apa minerala iod. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 5 nopti cu demipensiune (mic dejun bufet suedez si cina);
- cura balneo 5 zile (4 proceduri/zi/adult dintre procedurile de mai jos);
- consult medical de specialitate;
-terapia HERBAL SAUNA
- acces SPA & WELLNESS ( bazin/ piscina adulti hidroterapie, bazin/ piscina copii hidroterapie, Jacuzzi hidroterapie, sauna cu infrarosu, shock shower, ice bucket – fantana gheata, hammam);
-Voucher Salina Ocnele Mari
- Wi-Fi;
- parcare gratuit (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- oferta este valabil doar pentru turistii care prezinta BILETUL DE TRIMITERE de la medicul de familie si CARDUL DE SANATATE.
- In cazul in care turistii refuza sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie sau nu il au vor primi doar 2 proceduri din partea noastra si vor plati consultul medical.
- oferta este valabila cu check-in Duminica;
- baza de tratament este deschisa de Luni pana Vineri (08:00-15:00);
- consulatia de specialitate se efectueaza dimineata intre orele 08:00-10:00;
- copiii, indiferent de varsta, NU au tratament, si terapie Kneipp incluse;
- check-in: dupa ora 14:00;
- check-out: pana la ora 12:00.

Proceduri tratament:
- Electroterapie/Electrostimulare neuromusculara, Magnetoterapie, Ultrasonoaerosoli, Kinetoterapie individuala si de grup, Hidrokinetoterapie, Inhalatii, Ionizari/ Ionogalvanizari/ Bai galvanice, Curenti diadinamici, Curenti interferentiali, Curenti Trabert, Curenti de medie frecventa/ Curenti de joasa frecventa analgezici, Tens, Unde scurte, Ultrasunet, Sonoforeza, Solux, Bazin balneatie apa minerala iod.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Palace - Respiro Forte, Baile Govora, Romania