Sejur Maldive - Seaside Finolhu Maldives, cu plecare din Bucuresti

Situat in atolul Baa, o rezervație a biosferei inclusă in Patrimoniul UNESCO, Seaside Finolhu oferă oaspeților experiența unui sejur insular memorabil. Toate vilele de la Finolhu sunt situate fie pe țărmul insulei, fie deasupra oceanului. Mai mult de jumătate dintre vile au piscină privată. Fiecare categorie de vilă are o zonă de living spațioasă, prevăzută cu toate facilitățile moderne de acasă.

Finolhu oferă opțiuni de luat masa elegante, printre care și Beach Kitchen, aflat in centrul complexului, unde oaspeții pot savura preparate internaționale preferate in orice moment al zilei. Alte opțiuni de luat masa includ experiența de luat masa direct pe nisip la Crab Shack, situat la jumătatea minunatului banc de nisip de la Finolhu, precum și restaurantul asiatic elegant Kanusan. Localul tip boutique Arabian Grill oferă un omagiu amestecurilor legendare de condimente ale aromelor din Orientul Mijlociu, iar Milk LAB oferă gustări rapide și ușoare. Oaspeții pot savura o gustare sau o băutură in timp ce admiră vederea spectaculoasă de pe puntea superioară a clubului de pe plajă.

Oceaneers Club are personal grijuliu și oferă activități și facilități fantastice pentru copii. Clubul pentru copii are o zonă de joacă in aer liber cu set de jucării, dressing, piscină pentru copii și studio de artă. Oaspeții se pot bucura de experiențe captivante la centrul de scufundări, unde sunt disponibile o serie de activități și excursii, inclusiv snorkelling, scufundări, pescuit, croaziere și multe altele. Oaspeții care doresc o aventură acvatică palpitantă pot merge la centrul de sporturi nautice.

Centrul spa complet echipat imbină ce este mai bun din Est și Vest, intr-un meniu de răsfăț cu programe holistice și tratamente personalizate, oferite in mod expert intr-o atmosferă liniștitoare. Proprietatea pune la dispoziție sală de gimnastică interioară și in aer liber și sesiuni de yoga sau meditație la pavilionul de yoga in aer liber sau direct pe plajă.

Finolhu se află la 30 de minute de mers cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Malé sau cu un zbor de 15 minute de la Aeroportul Intern Dharavandhoo, urmat de o călătorie cu barca cu motor de 25 de minute.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Seaside Finolhu Maldives, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate