Hotel Felix este amplasat in zona de sud a statiunii Eforie Nord la cateva minute de centrul statiunii, vizavi de hotel Europa si la circa 150 m de plaja Belona.

Facilitati hotel: receptie non stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, spalatorie (contra cost), room service, camere pentru nefumatori, piscina exterioara, sezlonguri gratuite (in limita locurilor disponibile), parcare gratuita, PC cu internet, internet wireless.
Hotelul dispune de 20 apartamente cu un dormitor, 127 camere cu pat matrimonial si 152 camere cu doua paturi.

Facilitati camere: baie proprie cu cabina dus, televizor (cablu), frigider, aer conditionat, internet wireless, telefon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet suedez; - acces gratuit la piscina exterioara proprie a hotelului si sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii; - parcare gratuita si pazita, in limita locurilor disponibile; - acces gratuit la locurile de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. - Nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet suedez;
- acces gratuit la piscina exterioara proprie a hotelului si sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii;
- parcare gratuita si pazita, in limita locurilor disponibile;
- acces gratuit la locurile de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului.
- Nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Felix - Inscrieri Timpurii 28.02.2021, Eforie Nord si Sud, Romania