Charter Rhodos - Fantasy Hotel, cu plecare din Iasi

Amplasare

Hotelul pentru familii, un loc ideal pentru familii, se află la Kolymbia, la cca 1,5 km de plajă, într-o zonă liniștită.

Dotări

Clienții au la dispoziție 120 de camere într-o clădire principală cu 2 etaje și 4 clădiri auxiliare. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, asistență medicală și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat (gratuit) și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive biliard în interior. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Hotelul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

În unitatea de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Fantasy Hotel, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate