Localizare

Hotelul Cullinan Golf este nou construit in mijlocul unui teren de golf(se va deschide la 1 iunie 2022)pe coasta de sud-vest a orasului Belek,la 26 km de aeroportul din Antalya si 36 km de centrul orasului Antalya. Cazare

Hotelul Cullinan Golf are 630 de camere.

Superior Golf View:au 45 m2,pat matrimonial sau doua paturi twin,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Superior Sea View:au 45 m2,pat matrimonial sau doua paturi twin,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Swimm Up Superior:au 47 m2,pat matrimonial sau doua paturi twin,canapea,acces la piscina,aer conditionat,terasa,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Family Room:au 55 m2,un dormitor cu pat matrimonial,living,2 bai cu dus,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Duplex Family Room:au 68 m2,un dormitor cu pat matrimonial,living,2 bai cu dus,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Family Roof Suite With Jacuzzi Room:sunt situate in cladirea principala,etaje superioare,au 52 m2,un dormitor cu pat matrimonial,living,2 bai cu dus,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Swim Up Family Duplex:au 68 m2,acces la piscina,un dormitor cu pat matrimonial,living,2 bai cu dus,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Family Suite Swim Up Room:sunt situate in cladirea principala,etaj inferior,,au 95 m2,un dormitor cu pat matrimonial,living,2 bai cu dus,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Grand Family Room:sunt situate in cladirea principala,au 103 m2,un dormitor cu pat matrimonial,living,2 bai cu dus,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Grand Duplex Swim Up Room:sunt situate in cladirea principala,etaj inferior,au 124 m2,doua dormitoare(pat matrimonial+2 paturi twin),living,3 bai,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

Grand Duplex Swim Up Suite Room:sunt situate in cladirea principala,etaj inferior,au 190 m2,trei dormitoare,living,4 bai,canapea,aer conditionat,balcon,halat si papuci de baie,Wi-Fi,uscator de par,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,seif,TV satelit,pardoseala ceramica. 

LAGOON GOLF SWIM UP:sunt situate in vile,au 50m2,acces la piscina,terasa,pat matrimonial sau doua twin,canapea,VIP check-in,birou,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. 

LAGOON BEACH SWIM UP:sunt situate in vile,au 50m2,acces la piscina,terasa,pat matrimonial sau doua twin,canapea,VIP check-in,birou,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. 

Lagoon Golf Family Swim Up:sunt situate in vile,au 100m2,acces la piscina,terasa,doua dormitoare(pat matrimonial si doua twin),doua bai,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. 

Lagoon Beach Family Swim Up:sunt situate in vile,au 100m2,acces la piscina,terasa,doua dormitoare(pat matrimonial si doua twin),doua bai,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. 

Lagoon Golf Duplex Swim Up:sunt situate in vile,au 147m2,acces la piscina,terasa,trei dormitoare(pat matrimonial si doua twin),living,canapea,doua bai,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. 

Exclusive Villa:au 170m2,piscina privata,terasa,trei dormitoare(pat matrimonial /doua twin),living,canapea,patru bai,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. 

Culligan Villa:au 235m2,piscina privata,terasa,patru dormitoare(pat matrimonial /doua twin),living,canapea,patru bai,facilitati pentru ceai si cafea,minibar,pardoseala ceramica,papuci si halat de baie,uscator de par,aer conditionat,TV satelit,WI-FI,seif. Servicii

ULTRA ALL INCLUSIVEFacilitati

Cullunan Golf&Resort Belek are opt piscine,unsprezece restaurante,numeroase baruri,receptie 24h,plaja privata cu nisip,Wi-Fi,sala de jocuri pentru copii,teren de golf,sali de conferinta,centru fitness,SPA,piscina interioara,centru de infrumusetare.Plaja si Piscine

 Hotelul are plaja privata(600 m)cu nisip,piscina interioara,piscine exterioare,piscina interioara pentru copii,piscina exterioara pentru copii,aqua park,teren de golf,sala de jocuri pentru copii,miniclub.


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Oradea catre CULLINAN GOLF & RESORT BELEK, Antalya, Turcia