TERMENI ȘI CONDIȚII de utilizare a website-ului www.inter-tour.ro

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.inter-tour.ro.

Accesând sau utilizând website-ul www.inter-tour.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest website este deținut și administrat de Inter-Tour S.R.L.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.inter-tour.ro are dreptul să vizualizeze site-ul, să tipărească părți ale conținutului site-ului și să salveze pagini în format electronic, doar în scopuri personale, necomerciale.

Conținutul site-ului este proprietatea Inter-Tour S.R.L. și nu poate fi folosit sau preluat de către terți decât cu acordul scris al societății.

Obligațiile utilizatorului site-ului www.inter-tour.ro

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații, incluzând (fără a se limita):

 • Aveți responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dumneavoastră;
 • Aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • Garantați veridicitatea datelor furnizate despre dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră;
 • Nu aveți dreptul să utilizați site-ul în scopuri speculative, sau în scopul generării de rezervări false sau frauduloase;
 • Vă este interzisă transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • Aveți obligația de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial.

Utilizatorul site-ului www.inter-tour.ro nu are dreptul să folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul site-ului www.inter-tour.ro nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul site-ului www.inter-tour.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea paginilor cu conținutului site-ului.

Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către Inter-Tour S.R.L. la adresa webmaster@inter-tour.ro.

Condițiile generale de rezervare și achiziționare de servicii pe site-ul www.inter-tour.ro

Orice rezervare efectuată pe site va fi considerată drept intenția dumneavoastră de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic. Dacă cererea / rezervarea dumneavoastră este conformă, va fi acceptată și veți primi un e-mail de confirmare tranzacțional din partea Inter-Tour S.R.L. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice și documentele de călătorie vă vor fi transmise de către agenții de turism ai societății.

Toate serviciile turistice afișate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri (hotelieri și/sau operatori transport persoane).

Termenii și condițiile partenerilor noștri ce vor furniza serviciile pe care le achiziționați (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui site. Termenii partenerilor noștri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Inter-Tour S.R.L. nu este responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

În momentul navigarii dumneavoastră pe site, veți putea observa referiri la diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și vă rugăm să luați legatura cu agențiile Inter-Tour pentru detalii complete.

Anulări/Modificări

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat se va face în funcție de Termenii și Condițiile fiecărui Furnizor/partener. În cazul în care doriți anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achiziționat, este responsabilitatea dumneavoastră de a informa în scris sau telefonic Inter-Tour S.R.L. despre intențiile dumneavoastră.

În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

Inter-Tour S.R.L. sau Furnizorul acceptă toate formele de cereri scrise. Inter-Tour S.R.L. sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dumneavoastră fermă.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita la: anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), Inter-Tour S.R.L. își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

În funcție de termenii și de condițiile impuse de hoteluri, în momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul Inter-Tour S.R.L., al hotelului sau al reprezentantului acestuia, după caz.

Inter-Tour S.R.L. nu-și asumă nici o obligație de a emite biletele, voucher-e sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Inter-Tour S.R.L. își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. Inter-Tour S.R.L. își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de tranzacțiile refuzate (chargebacks).

Transfer Bancar / Virament

Dacă alegeți această opțiune de plată vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza căreia puteți efectua plata. Trebuie să țineti cont de faptul că puteți opta pentru această modalitate de plată doar dacă mai există cel puțin 72 ore până la termenul limită de emitere a biletului de avion/documentelor de călătorie.

Raiffeisen Bank Sucursala Bacău
IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 0322 4878
IBAN EURO: RO85 RZBR 0000 0600 0322 4889

Banca Transilvania Sucursala Bacău
IBAN RON: RO46 BTRL RONC RT02 9598 2301
IBAN EURO: RO93 BTRL EURC RT02 9598 2301

Numerar

Plata în numerar se poate face în LEI sau EUR:

 • În sediile agențiilor societății Inter-Tour S.R.L.: www.inter-tour.ro/contact
 • În orice sucursală a Bancilor Raiffeisen Bank sau Transilvania – în acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, în baza căreia veți depune banii în contul specificat pe factură. Depunerile se fac direct în conturile curente, nu există alte conturi dedicate.

Plata online cu cardul

Dacă în momentul rezervării pachetului de servicii turistice alegeți opțiunea plății prin: Card bancar online sau Card bancar - în rate, veți fi redirecționat către site-ul securizat al procesatorului de plăți electronice NETOPIA mobilPay, unde veți avea posibilitatea să revedeți informațiile de facturare și să efectuați plata. Dacă ați ales metodele de plată enumerate mai sus este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului 3D-Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile online la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic la comerciant. 3D-Secure asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plățile prin card bancar, Inter-Tour S.R.L. nu percepe niciun comision.

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizați:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații)
 • Data expirării cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura)

Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu banca emitentă a cardului dumneavoastră. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Pentru consultanță privind efectuarea plăților online ne puteți apela la numărul de telefon 0234-571104.

Plata cu cardul în Agențiile Inter-Tour

Puteți achita contravaloarea serviciilor la POS-urile din sediile agențiilor de turism Inter-Tour,instalate de: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și Garanti Bank.

Vouchere de vacanță / Tichete de vacanță

Salariații pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanță plătite integral de angajator, pentru petrecerea vacanțelor in România. Voucherele sunt nominale și nu se poate solicita agenției contravaloarea acestora. Mai multe în pagina Oferta privind vânzarea pachetelor turistice în România cu plata prin vouchere de vacanță.

Clauze de nerăspundere

Site-ul www.inter-tour.ro este un site cu conținut informativ. Inter-Tour S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea informațiilor. Aceste informații pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice și pot fi confirmate de agenție numai în momentul efectuării rezervărilor. Inter-Tour S.R.L. nu garantează în niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea și integralitatea datelor și informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale nu implică nicio răspundere, de orice natură, pentru Inter-Tour S.R.L.

Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții sau angajament din partea Inter-Tour S.R.L.

Inter-Tour nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nicio persoană/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.inter-tour.ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

Inter-Tour acționează și ca agent pentru terți furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de transport persoane precum și alți furnizori de servicii turistice.

Inter-Tour nu-și asumă nicio responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de furnizori și nu garantează în niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificări în termenii și conditiile de utilizare

Inter-Tour S.R.L. poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Vă rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Inter-Tour S.R.L. și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.

Acest site poate conține link-uri către diverse site-uri. Atunci când accesați aceste site-uri, vă aflați implicit în afara site-ului www.inter-tour.ro și aveți obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, număr telefon, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, serie și nr. carte de identitate, serie și nr. pașaport, CNP, adresa IP, data nașterii, vârsta copiilor, apartenența la sindicate, locul de muncă, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dumneavoastră: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terțe: minimul necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale pe care le avem față de dumneavoastră - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dumneavoastră: prin utilizarea de soluții tehnice și organizatorice precum: stocarea de informații pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operațiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dumneavoastră personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mail-urilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.inter-tour.ro își pot exercita drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor), respectiv:

 • Dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • Dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • Dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • Dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • Dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • Dreptul de a se opune prelucrării datelor;
 • Dreptul de a-și retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • Dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere

prin transmiterea unei cereri către adresa de e-mail: dpo@inter-tour.ro.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către Inter-Tour S.R.L., puteți accesa pagina Politica de confidențialitate.