Charter autocar litoral Grecia

Plecări săptămânale din Iași, în fiecare MIERCURI (Thassos) și VINERI (Paralia & Halkidiki)

Informații intrare Grecia
Informații intrare Grecia

Completare formulat PLF (Passenger Locator Form)

Persoanele care intră în Grecia au obligaţia de a completa formularul PLF (Passenger Locator Form) cu cel puţin 24 de ore anterior efectuării călătoriei, indiferent de statul de provenienţă.

De asemena este interzisă circulația pe timp de noapte în intervalul orar 00:30-05:00, cu excepția persoanelor care se deplasează la serviciu ori pentru urgențe medicale. Pentru zonele aflate sub cod roșu închis de alertă epidemiologică, restricția de circulație se aplică în intervalul orar 19:00-05:00 pe tot parcursul săptămânii.

Informaţii detaliate sunt disponibile şi pe pagina de internet a MAE. Aceste informaţii sunt actualizate în funcţie de elementele comunicate de către autorităţile elene.

HALKIDIKI (în perioada 04.06 - 04.09.2021)
KASSANDRA: Nea Moudania, Potidea, Afythos, Kalithea, Nea Kalikratia, Kriopigi, Polihrono, Hanioti, Pefkohori
SITHONIA: Gerakini, Psakoudia, Metamorfossi, Nikiti, Elia Beach, Lagomandra, Neos Marmaras, Porto Carras

PARALIA KATERINI (în perioada 27.05 - 23.09.2022)
Paralia Katerini - Leptokaria - Olympic Beach - Platamonas - Nei Pori

THASSOS (în perioada 02.06 - 15.09.2021)
Traseul de est: Limenas, Makryammos, Golden Beach – Skala Potamia, Kinyra, Aliki, Astris, Potos
Traseul de vest: Limenas, Pachis, Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Sotiros, Skala Marion, Tripiti, Limenaria, Pefkari, Potos

Traseu:
Iași – Roman – Bacău – Adjud – Focșani – Râmnicu Sărat – Buzău – Ploiești – București – Ruse – Sofia – Salonic – Litoral Grecia

Data plecării este considerată a fi data la care se începe călătoria din România (vineri). Sosirea în Grecia și cazarea la hotelul ales au loc a doua zi (sâmbătă).

Orele sunt informative, turiștii sunt rugați să se prezinte la locurile de îmbarcare cu 15 minute înaintea orei anunțate pentru plecare. Timpii indicați în ofertă sau pe site nu sunt garantați. Agenția de turism organizatoare nu își asumă nicio răspundere pentru efectuarea de alte conexiuni care nu privesc serviciile menționate. În funcție de rezervările primite pe fiecare serie se pot stabili și alte puncte de debarcare/preluare, în apropierea hotelurilor care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura debarcarea/preluarea turiștilor la fiecare unitate de cazare în parte.

Locurile se atribuie în ordinea primirii rezervărilor pentru fiecare cursă, începând cu al 3-lea rând. Pentru plecările din țară pot apărea întârzieri pe traseu din motive care nu țin strict de agenția noastră (trafic, timp nefavorabil, aşteptări în vămi).

Vezi condițiile generale de transport charter cu autocarul.

Agenția își rezervă dreptul de a opera modificări în ceea ce privește ora de îmbarcare pentru plecarea din stațiune, în funcție de trafic și de respectarea condițiilor referitoare la staționarea autocarelor. La aproximativ 3 ore de mers, se va face o pauză.

Cazarea începe cu ora 14:00, în prima zi de sejur, iar eliberarea camerelor se va face în funcție de regulamentul intern al fiecărei unități de cazare, în jurul orelor 09:00-10:00.

Acte necesare călătoriei:

  • carte de identitate sau pașaport valabile minim 6 luni;
  • asigurare medicală (opțională, se poate obţine de la agenţie);
  • împuternicire şi cazier pentru însoţitorul minorilor.

Informaţii şi rezervări la agenţia INTER-TOUR Bacău, telefon: 0234-571104; 0234-570534.