Charter autocar litoral Bulgaria Nord și Sud

Plecări săptămânale din Iași, LUNI, în perioada 10.06 - 09.09.2024.

Albena - Nisipurile de Aur - Constantin și Elena - Sunny Beach - Nessebar - Balchik

Traseu:
Iași – Roman – Bacău – Adjud – Focșani – Râmnicu Sărat – Buzău – Ploiești – București – Varna – Litoral Bulgaria

Orele sunt informative, turiștii sunt rugați să se prezinte la locurile de îmbarcare cu 15 minute înaintea orei anunțate pentru plecare. Timpii indicați în ofertă sau pe site nu sunt garantați. Agenția de turism organizatoare nu își asumă nicio răspundere pentru efectuarea de alte conexiuni care nu privesc serviciile menționate. În funcție de rezervările primite pe fiecare serie se pot stabili și alte puncte de debarcare/preluare, în apropierea hotelurilor care permit acces facil cu autocarul. Nu putem asigura debarcarea/preluarea turiștilor la fiecare unitate de cazare în parte.

Locurile se atribuie în ordinea primirii rezervărilor pentru fiecare cursă, începând cu al 3-lea rând. Pentru plecările din țară pot apărea întârzieri pe traseu din motive care nu țin strict de agenția noastră (trafic, timp nefavorabil, aşteptări în vămi).

Vezi condițiile generale de transport charter cu autocarul.

Agenția își rezervă dreptul de a opera modificări în ceea ce privește ora de îmbarcare pentru plecarea din stațiune, în funcție de trafic și de respectarea condițiilor referitoare la staționarea autocarelor. La aproximativ 3 ore de mers, se va face o pauză.

Cazarea începe cu ora 14:00, în prima zi de sejur, iar eliberarea camerelor se va face în funcție de regulamentul intern al fiecărei unități de cazare, în jurul orelor 09:00-10:00.

Acte necesare călătoriei:

  • carte de identitate sau pașaport valabile minim 6 luni;
  • asigurare medicală (opțională, se poate obţine de la agenţie);
  • împuternicire şi cazier pentru însoţitorul minorilor.

Informaţii şi rezervări la agenţia INTER-TOUR Bacău, telefon: 0234-571104; 0234-570534.