Hotel Parc

Buzias, Romania
Str. Avram Iancu Nr. 12
de la
EUR8687EUR
2 adulti
INFORMATII GENERALE
Hotel Parc a fost renovat in 2006-2007. Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara. Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Parc are in total 140 camere dintre care 109 camere twin, 27 camere cu pat matrimonial si 4 apartamente.

FACILITATI UNITATE
Tratament: hipertensiune arteriala, circulatie periferica, si afectiuni asociate cardiopatiei ischemice, bai cu dioxid de carbon, mofete, proceduri: bai cu apa minerala in cada (26 cabine), fizioterapie (16 cabine) hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, EKG, cura interna, cura de teren.
Buziasul este singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni: Apa minerala carbogazoasa folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc; Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna.
Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afectiuni renale, circulatorii.

ATRACTII TURISTICE
Colonada acoperita, unica in Europa, construita in stil oriental in anul 1875; Strandul, primul strand cu apa minerala din Europa datand din anul 1874; Muzeul Balnear primul muzeu de acest gen din Romania; Colectia de arta populara Iula Florea Troceanu ce cuprinde piese caracteristice artei populare banatene.


SERVICII DE MASA
Mesele se acorda in unitatea restaurant Parc, categoria I.

Servicii gratuite: trezirea turistilor, presa.


DESCRIERE OFERTE
Creeaza-ti propria vacanta (tratament) cu trimitere - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) / adulti, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Creeaza-ti propria vacanta (tratament) fara trimitere - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) / adulti, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Creeaza-ti propria vacanta (SPA) - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.

1 persoana TRATAMENT, 1 persoana SPA - Pensiune completa
Include: cazare cu pensiune completa (mic dejun, pranz si cina meniu fix), tratament (3 proceduri / zi de luni pana vineri) pentru 1 persoana, acces la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Pentru copii se va prezenta in mod obligatoriu, la receptie, certificatul de nastere.Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

vezi mai multe

Hotel facilities

Bar
Centru fitness
Centru tratament balneo
Jacuzzi
Masaj
Parcare
Piscina interioara
Receptie
Restaurant
Sala de conferinte
Sauna
Seif
Spalatorie
Telefon
Terasa
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!