ALKYONIS - Nea Kalikratia

 
kassandra-halkidiki, Grecia
Katsirma 11,Nea Kalikratia, Nea Kalikratia,630 80 , Halkidiki,Greece
Hotelul Alkyonis este situat in centrul orasului N.Kallikratia si la numai 80 m. de la plaja. Magazine, taverne, banci si toate facilitatile sunt la cativa pasi. Este deschis pe tot parcursul anului si ofera oaspetilor sai un gust de ospitalitate de familie. La doar 15 minute de Salonic, Hotelul Alkyonis este o statiune ideala situata la aproximativ 35 km de centrul orasului Salonic si la numai 25 km de Aeroportul Macedonia, cu acces la toate siturile arheologice majore din Macedonia. Hotelul ofera serviciul si organizarea unei unitati hoteliere moderne, precum si un mediu cald si prietenos de standarde inalte. Cina si pranzul sunt servite la Hotel Secret Paradise. Hotelul este de nefumatori, fumatul este permis doar in balcoane. Observatii: Toti oaspetii hotelului Alkyonis pot folosi restaurantul, gradina de pe acoperis si centrul spa al hotelului Secret Paradise & Spa (hotel partener), care este situat la o distanta apropiata.
Only 15 minutes from Thessaloniki, Alkyonis Hotel is an ideal resort situated approximately 35 km from the centre of Thessaloniki and only 25 km from the Airport Macedonia, with access to all major archaeological sites of Macedonia. The hotel provides the service and the organization of a modern hotel unit, as well as a warm and friendly environment of high standards. Dinner and lunch are being served in Hotel Secret Paradise. The hotel is non-smoking, smoking is allowed only in the balconies. Remarks: All the guests of the hotel Alkyonis are able to use the Restaurant, Roof Garden & Spa Center of Secret Paradise & Spa Hotel (sister hotel), which is located within close distance.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!