Evia 3 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
Hotelul dispune de 49 de camere - single, duble/superior, triple toate dotate cu TV LCD, minifrigider, aer conditionat, acces pe baza de cartele magnetice, baie proprie cu wc, cabina de dus, uscator de par/priza, oglinda cosmetica, balcon, plase de tantari.Sistem de alarma in caz de incendiu, detectoare fum.
Parcare cu supraveghere video gratuit, wi-fi gratuit, serviciu receptie 24 ore cu casa de valori (seif) pentru turisti, bar de zi si zona de asteptare unde eleganta si rafinamentul acestui hotel isi fac simtita prezenta.Rampa pentru persoane cu dizabilitati intregeste orientarea serviciilor catre nevoile clientilor.
Hotelul dispune de:
- restaurant clasic unde serviti mic dejunul tip bufet.
- terasa unde aveti privilegiul de a trai momente de liniste si delicii culinare.
- pizzerie unde puteti savura cea mai buna pizza la cuptor cu lemne.
Servicii de masa
Mic dejun bufet suedez cand hotelul are capacitate de cazare 50%. Sub 50% turistilor li se ofera posibilitatea servirii MD a la carte (in valoare de 30 lei/pers.) sau alegerea din variante de meniu prestabilite.
Facilitati si conditii
- Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun in camera dubla cu 2 adulti platitori;
- Copiii 7-18 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun in camera tripla;
- Copiii peste 18 ani sunt considerati adulti.

Pentru orice tip de camera solicitat nu exista disponibilitatea pentru pat pliant. NU se permite acesul in camere cu produse alimentare. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Unitatea pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile.