Narcis 3 *
Saturn, Romania [ Salvare în PDF ]
Hotelul este situat in centrul statiunii Saturn, la doar 20 metri de plaja.

Dotari si servicii: 106 camere duble renovate (2016), bar de zi, terasa de vara. Langa hotel Narcis se afla Aqua Parc Cleopatra.
- Acces la piscina Aqua Park Cleopatra;
- Acces la locul de joaca pentru copii (3-12 ani);
- Acces internet wireless;
- Acces la parcarea hotelului (in limita locurilor disponibile);

Hotelul are 5 etaje, 106 camere duble, restaurant, bar de zi, lift, internet wi fi, parcare cu plata. Nu se accepta animale de companie.

Facilitati masa: Restaurant Cleopatra 4*, bufet suedez.
Facilitati camere: Camere duble standard,parter fara balcon, paturi twin sau matrimonial, baie cu dus, TV, AC, minibar, telefon; Camere duble superior, etaj, pat matrimonial sau paturi twin, baie cu dus, TV, AC, minibar, telefon.

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 0-2,99 ani beneficiaza de gratuitate;
- 3-6,99 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru unul dintre copii, se achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- un copil 7-11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si are pat suplimentar,
- doi copii 7-11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar;
- copii 12-17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului, cu acordarea unui singur pat suplimentar si 100% la serviciile de masa;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6,99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single).