Rina Sinaia

Rina Sinaia 3 *
Sinaia, Romania [ Salvare în PDF ]
Hotelul Rina Sinaia a devenit, in timp, un reper important al statiunii Sinaia. Ne recomanda experienta, serviciile impecabile si o multime de clienti fideli.
Camere: Rina Sinaia este un hotel mare, cu 242 spatii de cazare, dintre care: camere single, double, triple (cu balcon) si apartamente. Clasificarea hotelului este de 3 stele, avand si camere clasificate la 4 stele, cu dotari si facilitati aflate la cele mai inalte standarde europene, de o eleganta si de un confort deosebite. Toate camerele dispun de: cablu TV, telefon international, frigider, baie proprie cu cada si uscator de par, incalzire centralizata, acces gratuit la internet, iar unele camere au balcon.

Restaurant: Restaurantul Piazza este foarte mare, avand o capacitate de pana la 600 locuri si poate gazdui nunti, botezuri, lansari de produse etc. In hotel exista sali de conferinta cu o suprafata de 915 mp si o capacitate de pana la 400 locuri, dotate cu tot ce este nevoie pentru un eveniment de succes: proiectoare multimedia, flipchart-uri, computere conectate la internet, copiator, scanner si un sistem de sonorizare performant. Restaurantul poate asigura servirea mesei atat a la carte (inclusiv masa cont turist), cat si in sistem bufet suedez. In incinta restaurantului nu se fumeaza.

Facilitati: Hotelul dispune de 7 sali de conferinta, dotate cu mobilier de conferinta, aer conditionat, acces internet, proiector multimedia, sistem sonorizare, precum si de alte servicii la cerere, necesare organizarii conferintelor dvs. Hotelul dispune de piscina acoperita, functionala tot timpul anului. De asemenea, exista o sauna uscata si umeda si o sala de fitness. Parcarea proprie a hotelului are o capacitate de 150 de locuri. In incinta hotelului aveti la dispozitie un salon de infrumusetare si cosmetica. De asemenea, locatia pune la dispozitia oaspetilor: centru SPA, piscina interioara, sala de fitness, coafor si frizerie, bar lobby, cafenea, pizzerie, pub si club, parcare proprie etc.

Servicii gratuite: Internet wireless, parcare.
Servicii cu plata: Spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, fax/copiator.
Animale de companie: Accesul cu animale de companie nu este permis.
Facilitati copii: Copiii cu varsta intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Copiii mai mari de 7 ani achita contravaloarea patului suplimentar.
Atractii in zona: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa Nicolae Iorga, Parcul Dimitrie Ghica, Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov.