Ovicris Selena

Ovicris Selena 2 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: Este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 5 minute de plaja. Hotelul va ofera cazare in 200 camere duble si 5 triple, toate avand baie proprie. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, cina si pranz. Hotelul mai dispune de sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii, internet wi-fi gratuit in lobby.
CAMERE: TV-cablu, frigider, internet in lobby, geamuri tamplarie pvc, mobilier si lenjerie noua, mocheta noua, bai cu cadite de dus, apa calda non-stop.
COPII (in camera cu 2 adulti): 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 2,99 ani este considerat infat si beneficieaza de cazare gratuit.
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3,00 - 11,99 ani beneficieaza de cazare gratuit, cazat in camera cu parintii, fara pat suplimentar. Daca solicita pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare.
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12,00 - 17,99 ani achita obiligatoriu pat suplimentar reprezentand 50% din valoarea unui loc de cazare.
- Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 3,00 si 17,99 ani cazat in camera, achita obligatoriu pat suplimentar reprezentand 50% dintr-un loc de cazare.
- Copiii cu varsta de 18 ani impliniti, sunt considerati adulti si achita obligatoriu contravaloarea unui loc de cazare, asigurandu-se pat supimentar.
- In camera dubla se accepta un sigur pat suplimentar.
- In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii.
- Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.

MASA: restaurant propriu, sistem bon valoric.
Nota:
- Mic dejun - 18 lei/persoana
- Pranz - 25 lei/persoana
- Cina - 20 lei/persoana
Micul dejun, pranzul si cina sunt servite a la carte in regim de bonuri valorice.

TARIFE TRATAMENT:
- 2 PROCEDURI = 23 LEI/ZI/PERSOANA
- 3 PROCEDURI = 30 LEI/ZI/PERSOANA

FACILITATI ACORDATE:
- Restaurant cu specific national si international, Loc de joaca pentru copii, Masa de tenis, Cafe bar,
- Cabinet medical in incinta hoteluilui

SERVICII GRATUITE
- Pastrarea valorilor in seif la receptia hotelului, Loc de joaca pentru copii (interior-exterior)
- Internet wireless in lobby, Jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tennis de masa)

NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.