Raluca 3 *
Venus, Romania [ Salvare în PDF ]
Hotelul este amplasat la 300 m de plaja.

MASA se serveste in restaurantul propriu 3*, mic dejun bufet, mesele principale se acorda in sistem a la carte sau autoservire pe baza de card sau fisa cont.

Hotelul dispune de restaurant, terasa, bar de zi/noapte, parcare, piscina in aer liber, 132 camere duble. Nu se accepta animale de companie.

Camerele duble standard (parter, fara balcon) sunt dotate cu paturi twin, baie cu dus, uscator de par, AC, TV minibar, telefon.

Camerele duble superior (de la etaj, cu balcon) sunt dotate cu paturi twin, baie cu dus, uscator de par, AC, TV minibar, telefon, balcon.

COPII (in camera cu 2 adulti):
- 0-2,99 ani beneficiaza de gratuitate;
- 3-6,99 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru unul dintre copii, se achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- un copil 7-11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si are pat suplimentar,
- doi copii 7-11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar;
- copii 12-17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului, cu acordarea unui singur pat suplimentar si 100% la serviciile de masa;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6,99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single).
  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Restaurant
  • Wi-Fi