Delta 2 *
Mamaia, Romania [ Salvare în PDF ]
Hotelul este amplasat in sudul statiunii la 50 m de plaja.
Camerele sunt complet renovate si dispun de balcon, grup sanitar cu dus, mobilier nou, gresie, bai renovate, geam termopan. TV-cablu cu 56 de programe, minibar si aer conditionat incluse in pret. Camerele de la parter nu au balcon. Apartamentele se compun din dormitor si living cu canapea extensibila pentru copil.
MASA: La restaurant/terasele din apropierea hotelului, in bonuri valorice, conform variantei de masa alese.
TARIFE COPII (in camera cu doi adulti): primul copil 0-12 ani neimpliniti cazarea gratuita, fara pat suplimentar. Al doilea copil 0-12 ani achita 30% din tariful unui loc si beneficiaza de pat suplimentar. Pentru copil cu varsta peste 12 ani se achita 50% din c/v unui loc si beneficiaza de pat suplimentar. Se prezinta la receptie copii certificate nastere copii. Se recomanda sa nu fie mai mult de 2 copii in camera cu parintii. Nu se accepta pat suplimentar in camera dubla mica. Un adult si un copil achita camera integral. Copilul de la 0 - 5 ani are gratuitate la micul dejun; copilul de la 5 - 14 ani are gratuitate 50% la masa; copilul peste 14 ani plateste tariful integral.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi, schimb valutar, parcare, seif, internet wireless. Nu se accepta cazare in regim single. Se admit animale de companie cu tariful de 25% din valoarea unui loc. Repartizarea camerelor pe etaje se face la receptie.
Nu sunt incluse in pret: taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Restaurant