Vera 3 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: In centrul statiunii, la 2 minute de plaja, restaurant, 2 terase, bar de zi, parcare, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, primul corp al hotelului este construit si finisat in anul 2005, dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B este finisat in anul 2011 avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, iar in anul 2013 s-au finalizat lucrarile la corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente . Toate cele trei corpuri ale hotelului, 105 camere duble si 12 apartamente se ridica la cele mai inalte standarde de confort si servicii. Hotelul dispune de sala de conferinta, 2 lifturi corpurile A si C

CAMERE: Tv, minibar, telefon, AC, baie cu cabina de dus, senzori de fum, pardoseala din gresie si granit, baie cu dus.

COPII (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani - gratuitate la cazare cu mic dejun inclus pentru maxim 2 copii (fara pat suplimentar). La solicitarea unui pat suplimentar se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare; 12-18 ani achita 50% din cazare si mic dejun integral. Al 3-lea adult achita 100% dintr-un loc de cazare (se asigura pat suplimentar). Pentru a putea beneficia de facilitatile pentru copii, turistii au obligatia sa prezinte copie dupa certificatul de nastere al copiilor.

MASA: restaurant propriu, micul dejun in regim bufet, pranz si cina fisa cont. In restaurantul din corpul A masa se serveste a la carte iar in corpul C masa se serveste in regim de autoservire.
Nota:
- MD - Buffet
- BV 40 Ron/zi/pers
- BV 80 Ron/zi/pers
  • Parcare
  • Restaurant