Fortuna 3 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: Complet renovat in anul 2011, 146 camere duble si 12 apartamente. Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, gradinita celor mici (in interiorul hotelului), Club Biliard, divertisment pentru copii, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3 ani, mini centru SPA (masaj, sauna), piscina pentru adulti si copii, sala de fitness, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul.

CAMERE: mobilier nou, minibar, tv, sistem climatizare, baie cu dus, balcon, pardoseala gresie. Acces pe baza de cartela magnetica. Nu se accepta animale de companie.

COPII (in camera cu 2 adulti): maxim 2 copii 0-13.99 ani, cazare gratuita fara pat suplimentar; pentru pat suplimentar se achita 35% dintr-un loc; 14-15,99 ani achita 65% dintr-un loc cu pat suplimentar; Se accepta un singur copil cu varsta intre 14-15.99 ani. Peste 16 ani achita un loc integral.

MASA: in sistem bonuri valorice. Restaurantele unde se poate servi masa sunt: Restaurant Donelli, Restaurant Grand, Restaurant Panoramic, Terasa Dana, Terasa Litoral.
Nota:
- MD 14 Ron/zi/pers
- DP 42 Ron/zi/pers
- PC 70 Ron/zi/pers
Pentru a beneficia de toate serviciile complexului turistii au obligativitatea sa poarte pe toate perioada sejurului bratara de identificare.

NOU:
- GRATUIT!! PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII - Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de bratari si se asigura prosoape. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
- GRATUIT!! Business Corner a serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii).
  • Aer conditionat
  • Fitness
  • Spa-welness
  • Wi-Fi