Complex Dunarea

Complex Dunarea 3 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: fostul Complex Mara se intinde pe o suprafata de 20.000 mp avand 305 de camere ( 267 duble standard, 30 duble superior si 10 apartamente), dispuse in 10 cladiri P+1E/2E, restaurant cu terasa, parcare, loc de joaca copii, piscina in aer liber, bar la piscina, jacuzzi exterior, mini club pentru copii, sala conferinta, plaja privata. Divertisment copii: concursuri, spectacole, teatru de papusi, desen, face paiting.

Divertisment adulti: muzica live, aqua gim, spectacole cu ansambluri folclorice traditionale.

CAMERE: grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, mobilier modern nou, geam termopan, TV, telefon, internet, AC, minibar, seif, uscator par.

COPII (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat; pat suplimentar 30 lei/zi dintr-un loc; pentru copii cu varsta intre 12 si 18 ani se achita 45 lei/noapte din contravaloarea unui loc de cazare cu mic dejun si se acorda pat suplimentar; copiii cu varsta peste 18 ani se considera adulti;

MASA: restaurant propriu 3*, mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont, autoservire.
Pentru a beneficia de toate serviciile complexului turistii au obligativitatea sa poarte pe toate perioada sejurului bratara de identificare.
Nota:
- MD - Buffet
- DP 40 Ron/zi/pers
- PC 80 Ron/zi/pers
Nu se accepta animale de companie.

Pentru sejururile cumparate cu minim demipensiune turistii beneficiaza de sezlong gratuit pe plaja privata si transfer de la plaja la hotel.
  • Aer conditionat
  • Parcare
  • Piscina exterioara
  • Restaurant
  • Sala de conferinte