Bradul 3 *
Vatra Dornei, Romania [ Salvare în PDF ]
Informatii hotel: Complex format din 2 hoteluri, BRAD si CALIMANI, este situat langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de schi.

Camerele duble sunt clasificate la 2 si 3 stele: complet renovate, mobilier nou, tv, baie proprie cu dus, 2 paturi sau pat matrimonial, telefon. Camerele de 3 stele au in plus frigider si balcon.

Servicii masa: Hotel BRADUL se acorda in restaurantul propriu, categoria I, 380-400 locuri. Micul dejun in sistem bufet suedez. Pranz sau cina in sistem fisa cont (meniu a la carte).

Tratament: tratamentul balneoterapeutic este asigurat de instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru impachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, buvete cu apa minerala pentru cura interna, mofete, eempachetari cu parafina, piscina, sala de gimnastica, sauna. Pentru efectuarea tratamentului turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat/cupon de pensie. In zilele de Sambata si Duminica nu se efectueaza tratament balnear. Se trateaza urmatoarele afectiuni cardiovasculare, reumatismale, posttraumatice, neurologice periferice si centrale, respiratorii, endocrine, ale tubului digestiv si ginecologice. Factori de cura: ape minerale carbogazoase, feruginoase, slab bicarbonate, sodice, calcice, magnezice, hipotone; namol de turba folosit sub forma de bai de namol cat si la impachetari.

Nu sunt incluse: taxa hoteliera 3% din tariful de cazare pentru prima zi si taxa de parcare de 3 lei/zi/masina care se vor achita la receptie.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti: 0-6 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea meselor. Copii 6-14 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat si achita 50% din valoarea meselor. Peste 14 ani achita integral serviciile de cazare si masa.

Alte informatii: Hotelul CALIMANI dispune de: doua restaurante, doua baruri de zi, un bar non-stop, baza de tratament cu acces direct din hotel, sauna, piscina, masaj, sali de conferinte,sala de gimnastica, sala de forta, 148 camere-288 locuri de cazare.

Hotelul Bradul dispune de: lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina, sauna, 312 locuri de cazare (6 apartamente si 150 camere duble), restaurant la mezanin (380-400 locuri), sala de conferinte.

Acces la piscina, jacuzzi si sauna gratuit. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.
Nu se accepta animale de companie.