Dobru 3 *
Slanic Moldova, Romania [ Salvare în PDF ]
COMPLEXUL HOTELIER DOBRU este situat in statiunea Slanic-Moldova aflata la o altitudine de 530 metri pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni, intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic.

Situat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din statiunea Slanic, Hotelul Dobru beneficiaza de o locatie linistita intr-o zona montana plina de verdeata. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele Hotelului Dobru sunt dotate cu TV, minibar, baie privata si balcon.

Hotelul ofera acces gratuit la o piscina interioara cu apa incalzita, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, tenis si facilitati de tenis de masa, toate situate la 750 de metri de cladirea hotelului. Oaspetii se pot plimba prin gradina, admirand imprejurimile. Proprietatea are sauna, cada cu hidromasaj, biliard si servicii de inchiriere de biciclete, disponibile la un cost suplimentar.

Restaurantul in stil vanatoresc serveste mancaruri romanesti si internationale, avand o capacitate de 120 de locuri. De asemenea, exista si un bar de zi. Salile de conferinte sunt disponibile la un cost suplimentar.