Cerna 3 *
Saturn, Romania [ Salvare în PDF ]
Hotelul Cerna este situat la 20 m plaja.
Hotelul Cerna este compus din 151 camere duble, 5 etaje, 2 lifturi, restaurant, bar-de-zi, terasa, parcare cu paza.

Camerele duble superioare (etaj cu balcon) - paturi twin, sunt dotate cu baie cu dus, TV, AC, minibar, balcon, telefon, uscator par; apartamente: living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial). Camerele duble standard (parter fara balcon) - paturi twin, sunt dotate cu baie cu dus, TV, AC, minibar, balcon, telefon, uscator par.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, in restaurantele categoria 2 stele, apartinand de SC THR MAREA NEAGRA. Micul dejun este obligatoriu. In perioada 21.07-20.08.2018 este obligatorie valorificarea cu servicii de masa de minimum demipensiune. Micul dejun se acorda in sistem bufet suedez. Sistemul bufet suedez se poate realiza pentru un minim de 20 persoane. Pana la 20 persoane, turistii vor servi micul dejun in sistem a la carte de valoarea aferenta. Mesele principale se acorda in sistem autoservire / a la carte - pe baza card/fisa cont client in restaurantul hotelului sau in alt restaurant apartinand THR Marea Neagra din statiune.

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 0 - 2,99 ani beneficiaza de gratuitate;
- 3 - 6,99 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru unul dintre copii, se achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si are pat suplimentar,
- doi copii 7 - 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar;
- copii 12 - 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului, cu acordarea unui singur pat suplimentar si 100% la serviciile de masa;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3 - 6,99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single).
  • Aer conditionat
  • Centru tratament balneo
  • Parcare
  • Restaurant