Majestic 3 *
Olimp, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: 150 m de plaja, restaurant, parcare, sala conferinta 80 locuri, loc de joaca copii, internet in lobby, terasa, gradina, piscina in aer liber, sauna, sala fitness, parcare proprie, internet wireless; 219 camere: 205 duble si 14 apartamente. NU se accepta animalele de companie.

CAMERE: TV, minibar, baie cu dus, AC, telefon, pardoseala din gresie, sistem de acces pe baza de cartela magnetica sau cheie, nu au balcon. Camera dubla 18 mp. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii < 14 ani (neimpliniti). In functie de disponibilitatea hotelului, se va aloca o camera cu pat matrimonial sau cu 2 paturi (twin).

COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 0-9 ani (neimpliniti) gratuit la cazare si mic dejun fara pat suplimentar; al doilea copil 5-14 ani (neimpliniti) achita 50% din serviciile de masa, pat suplimentar obligatoriu se achita 50% dintr-un loc de cazare; orice copil 0-9 ani (neimpliniti), gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar; copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si achita 50% din cazare si primesc pat suplimentar si achita masa 100%. Pentru patul suplimentar se va achita 50% din valoarea locului in camera dubla, fara mic dejun.

MASA: restaurantul si terasa hotelului 3*: mic dejun bufet suedez (ora 07:30-10:00 - include apa, suc, ceai, lapte si cafea), pranz a la carte (13:00-1:00) si cina a la carte (19:00-23:00).

SERVICII INCLUSE: Program de seara - muzica live pentru adulti, Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca pentru copii, Acces gratuit la piscina (sezlong, umbrele, hamac, balansoar, gratuite la piscina in limita disponibilului). Acces gratuit la aparatele fitness/sauna/1 jacuzzi. Acces gratuit internet WI-FI in loby-bar si receptie. Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile (hotelul nu retine locuri de parcare)
  • Fitness
  • Parcare
  • Piscina exterioara
  • Restaurant
  • Sala de conferinte
  • Sauna
  • Wi-Fi