Paradiso 3 *
Mangalia, Romania [ Salvare în PDF ]
Informatii hotel: Situat la 25 m de plaja, pe faleza orasului Mangalia, P+11. 55 camere cu pat matrimonial, 206 camere de doua locuri si 12 apartamente.

Dotari camere: Camerele de doua locuri dispun de mobilier nou, grup sanitar si dus, telefon,Tv-cablu, minibar (consumatie contra cost) si aer conditionat, incluse in pret.

Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont, la restaurant PARADISO, categoria 3 stele. Restaurant cu terasa, capacitate de 500 locuri. Serviciile de masa sunt obligatorii in perioada 01.07 - 31.08.2018. In perioadele de extrasezon (Aprilie, Noiembrie, Decembrie), datorita numarului mic de turisti, micul dejun se va servi in regim a la carte, NU in regim bufet suedez.

Tratament balnear: Optional, in baza de Tratament de la hotel PARADISO, cu trimitere de la medic, cu carnet de sanatate vizat la zi. Se trateaza: afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice, boli endocrinologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamentul consta in 3 proceduri si piscine, in pachete de 6, 12 sau 15 zile si includ consultatie primara, procedurile recomandate de medic in baza acestei consultatii si raportul medical final. Tratamentul se efectueaza de Luni pana Vineri. Este obligatorie prezentarea biletului de trimitere sau a scrisorii de recomandare medicala eliberate de medicul de familie sau medicul specialist.

Nu sunt incluse in pret: Taxa salubritate, contravaloare tratament, taxa parcare (se achita la receptie).

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copil 0-2 ani (neimpliniti), gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Copil 2-7 ani (neimpliniti) gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita micul dejun de 16 ron/zi. Copil 7-13 ani (neimpliniti) achita c/v patului suplimentar cu mic dejun. Copil 13-18 ani achita 30% din tariful cameri duble cu mic dejun cu pat suplimentar asigurat. 1 adult cu 1 copil intre 2-13 ani (neimpliniti) - se achita c/v camerei single cu mic dejun, plus mic dejun de 16 lei/zi/copil 2-6 ani, respectiv 32 lei/zi/copil 7-12 ani.

Alte informatii: Hotel deschis tot timpul anului. In extrasezon, sejururi cu orice zi de intrare. Dispune si de bar la parter cu 40 de locuri, sala de conferinte, cu posibilitati de compartimentare, in suprafata totala de 450 mp, piscina acoperita, piscina exterioara-acces gratuit, inclusiv sezlong in limita locurilor disponibile, internet wireless in holul si la mezaninul hotelului. Sala de fitness, sauna si club pentru petrecerea timpului liber.