Belona 3 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: chiar pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar 20 de metrii de centru, dar si de plaja, cu o panorama superba catre mare.
Complet renovat si modernizat in anul 2008, apoi clasificat de catre ANAT la categoria de 3 stele ***. Hotelul Belona dispune de 4 etaje, lift modern, restaurant principal, autoservire, bar, parcare, terasa, central a termica proprie, scari de acces, coridoare, rampa pentru persoanele cu handicap.

CAMERE: de 67 de camere dupa cum urmeaza 9 camere duble cu pat matrimonial, 23 camere cu pat dublu, 25 camere cu doua paturi, baie cu cada si vedere partial la mare. 6 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon, fara vedere la mare. 4 garsoniere compuse dintr-o camera foarte mare, dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila si doua fotolii, baie cu cada, balcon si vedere la mare.
Dotari camere: renovate, minibar,LCD, frigider, internet wireless, aer conditionat, balcon, baie cu cada in camere, uscator de par, telefon, mocheta, geam termopan si permit instalarea de pat suplimentar. Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces pe baza de carduri magnetice.

COPII (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 50% din tariful unui loc; Cazarea cu pat suplinetar se face pana la varsta de 15.99 ani
De la 0-04.99 ani, mic dejun gratuit;
De la 5-6.99 ani - se achita 20 lei /zi/copil.
Peste 7 ani achita mic dejun integral in valoare de 30 lei/zi/copil;

MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina bon valoric.