Opal 3 *
Cap Aurora, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja. Hotelul beneficiaza de 216 camere duble, din care 150 cu vedere la mare, 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane, toate cu vedere spre mare, restaurant, cofee lounge, 4 sali de conferinte si teren de tenis, internet Wi-Fi gratuit in spatiile publice ale complexului, cat si de parcare privata pazita si loc de joaca pentru copii.

CAMERE: balcon, TV,AC, telefon si minibar.

COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 0 - 5 ani gratuit la cazare si mic dejun, copil 5-12 ani gratuit la cazare si 50% din micul dejun fara pat, copil 12-18 ani achita patul suplimentar si micul dejun integral, al doilea copil 0 -18 ani achita patul suplimentar.
> Masa de pranz si/sau cina se incaseaza pentru toate persoanele (inclusiv copii peste 12 ani) ocupante ale camerei/apartamentului. Pentru copii pana in 12 ani (neimpliniti) se achita 50% din valoarea mesei/meselor iar pentru cei peste 12 ani se achita tariful intreg.
MASA: restaurantul propriu 3*, mic dejun (include apa, ceai, cafea si suc), pranz si cina (pentru minim 30 de pers) in sistem bufet suedez. Mic dejun : 30 RON; Pranz/cina: 45 RON; pranz si cina 90 RON